S:t Arild – Magic Golf Card


Mitt i natursköna omgivningar med fin utsikt över Kullabygden och omringad av de välkända turistorterna Viken, Mölle, Skäret och Arild ligger en vacker 18-håls parkbana, rankad som en av de 30 bästa anläggningarna i Norden (Golf Digest 2017).

Banan håller hög internationell standard med erkänt bra kvalité och snabba greener. Golfkrogen Paradis by the Green erbjuder ett stort utbud med en härlig blandning av svensk husmanskost, klassiska golfrätter och en väldigt populär thaimeny.

I klubbhuset hittar du en välsorterad Golfstore Flagship butik med ett stort urval kläder, skor, klubbor och tillbehör för ditt golfspel. I anslutning till de stora övningsområdena finner du S:t Arilds Golfakademis fyra PGA pros och två studios för lektioner och custom-fitting.

Många besökare passar även på att njuta av ett varv på klubbens 9-håls korthålsbana som sköts lika omsorgsfullt och håller samma fina kvalité som 18-hålsbanan. Lilla banan är även öppen för pay and play vilket betyder att du inte behöver vara golfare för att få spela. Klubbor lånar du gratis i shopen.

Varmt välkommen till S:t Arild Golfklubb

S:t Arild