Magic Golf Card Appen

I vår app bokar du smidigt dina rundor på alla våra utvalda samarbetsklubbar runt Sverige – och kan boka in dina golfvänner samtidigt. Väl på banan visar du bara upp bokningen i Magic Golf Card-appen. Din bokning ligger redan i klubbens bokningssystem – det är bara att gå ut. Enklare än så blir det inte.

SÅ FUNKAR DET

  • 1. Skaffa Magic Golf Card Du visar upp bokningen i Magic Golf Card-appen. Din bokning kommer att finnas i klubbens bokningssystem och det är bara för dig att gå ut och njuta av golfupplevelsen. Enklare än så blir det inte.
  • 2. Boka i vår appHämta hem vår app från App Store eller Google Play och logga in med dina inloggningsuppgifter som du får på mejlen. I appen ser du vilka banor i närheten som är tillgängliga och bokar enkelt en starttid. Vår app ger dig möjligheten att ha fyra bokningar samtidigt i systemet, detta för att alla ska ha möjlighet att utnyttja kortet maximalt.
  • 3. På klubben Du visar upp bokningen i Magic Golf Card-appen. Din bokning kommer att finnas i klubbens bokningssystem och det är bara för dig att gå ut och njuta av golfupplevelsen. Enklare än så blir det inte.

Ladda ner appen

Njut enkelt av golfglädjen via Magic Golf Card i Android och iOS.