Köpvillkor

Genom att godkänna dessa köpvillkor och din betalning alternativt beställning uppstår ett bindande avtal mellan dig och Magic Golf Card AB. Vid mottagen betalning/beställning skickas per automatik en bekräftelse via e-post med information om betalningen/beställningen.

Beställning

För att få köpa på www.magicgolfcard.se  måste du ha fyllt 18 år och inneha ett giltigt kreditkort som vi accepterar eller vid val av faktura bli godkänd vid kreditbedömning. Du har rätt att kontakta oss om du vill ångra ditt köp inom 14 dagar efter att din bekräftelse har levererats. Vi kan endast fullfölja din beställning, när köpet är korrekt ifyllt med de fakta som krävs på hemsidan, samt att leveransadressen består av en hemadress eller företagsadress i Sverige. Vi levererar inte till postboxar. Vi kan neka en beställning eller häva ett köp i någon av följande situationer utan att bli ansvariga för skador eller kostnader. Om det här skulle inträffa meddelar vi dig via e-post så kommer vi att försöka lösa problemet och återbetalar alla belopp som vi mottagit utan avdrag:

 • Om din betalningsinformation är inkorrekt eller inte går att verifiera eller om du inte godkänns vid kreditbedömningen
 • Din beställning kan ha gjorts i olagligt syfte eller i samband med ett brott eller annan olaglig aktivitet
 • Det har uppstått ett fel på Webbplatsen, exempelvis betalningsfel
 • Vi har anledning att tro att du är under 18 år
 • Du bor i ett land som vi ej levererar till eller vi kunde inte kunde leverera till den adress du angett

Särskilda villkor

 • Magic Golf Card kan endast användas två gånger per samarbetspartner/medlemslubb och kalender år.
 • Magic Card har rätt att begränsa dig till att endast ha fyra registrerade bokningar samtidigt på medlemsklubbarna.
 • Magic Golf Card innehavare kan endast boka fyra starttider på en och samma bana samtidigt för sig själv och andra Magic Golf Card kortinnehavare.
 • Bokningarna av starttider kan endast ske via Magic Golf Cards hemsida eller App. Du måste ange Golf-ID och medlemsnummer vid bokningen.
 • Vid registrering på medlemsklubben måste giltigt Magic Golf Cards samt ID-handling uppvisas.
 • Magic Card har rätt att ta ut en avgift motsvarande greenfeeavgiften på respektive medlemsgolfbana om inte bokad tid avbokas. Vid upprepade fall av missbruk mot avbokningsreglerna har Magic Card rätt att spärra kortet.
 • Magic Golf Card kan inte garantera att det finns starttider på alla medlemsklubbarna vid din bokning. Medlemsklubbarnas normala bokningsregler för greenfee gäller för Magic Golf Card.
 • Magic Golf Card har tillgång till ett antal starttider samtliga dagar under spelsäsongen på samtliga medlemsklubbar. Tillgången till starttider kan begränsas exempelvis genom det allmänna bokningsläget på klubben, banan är hyrd av tredje part, vid tävling på banan.

Betalning och säkerhet

Kortbetalning

Tillåtna kort för betalning är VISA och Mastercard. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden. magicgolfcard.se använder en säkerhetsstandard som kallas 3D-Secure, framtagen av VISA och Mastercard. Betalning sker genom Ecster som är PCI DSS-certifierade och uppfyller således alla säkerhetskraven när det gäller bank- och kreditkortstransaktioner som ställs. All information krypteras med 128-bitars SSL-kryptering, vilket förhindrar obehörig att komma åt kortuppgifter. Kortnummer lagras inte av Magic Golf Card efter genomförd transaktion.

Faktura

I samarbete med Ecster erbjuder vi faktura och delbetalning. När du väljer faktura som betalsätt får du hem ditt Magic Golf Card innan du betalar. Du kan sedan välja att betala hela beloppet med en gång eller dela upp betalningen i mindre delar. Fakturan förfaller inom 14 dagar. En aviavgift på 1,8% av fakturabeloppet tillkommer. Du kan endast beställa till din folkbokföringsadress när du väljer faktura eller delbetalning och du måste vara minst 18 år gammal vid beställningstillfälligt. Vid försenad eller utebliven betalning debiteras en förseningsavgift samt dröjsmålsränta. En kreditprövning görs som i vissa fall vilket innebär kreditupplysning. Om din kreditansökan inte godkänns av Ecster nekas du kredit och vi ber dig använda ett annat betalsätt.

Leveransvillkor

Leveranssätt

Vi levererar Magic Golf Card som ett mail till din mail adress, detta som ett login inför spelsäsongen kommer du om du önskar få hem ett Magic Golf Card och du får därmed brevpaket. Det innebär att kortet skickas direkt hem till dig. Leverans sker till din folkbokföringsadress.

Leveranstid

Magic Golf Card levereras måndag till fredag och leveranstiden är normalt 3-4 arbetsdagar. Leverans sker endast under det kalenderår som kortet gäller för. Vid köp av kort innan det för kortet aktuella kalenderåret levereras kortet i god tid före säsongstarten dock senast 1 mars. En beställning som görs på en svensk helgdag hanteras följande arbetsdag.

Ångerrätt

Om du är en konsument (dvs. en person som inte köper varor för ett företag), kan du återkalla ett köp när som helst inom 14 dagar. Innan ångerperioden löper ut, måste du informera oss om ditt beslut och meddela oss skriftligen via exempelvis brev eller e-post. Vi har då rätt att omedelbart spärra kortet för nyttjande. Du måste dessutom skicka tillbaka Magic Golf Card till oss inom en rimlig tid efter det att du har meddelat oss och inte senare än 14 dagar efter att vi har informerats om ditt beslut att ångra ditt köp. För att ångerrätten skall gälla så måste kortet vara outnyttjat dvs du får inte ha använt kortet för att spela golf på någon av våra medlemsbanor. För att använda ångerrätten använd vår framtagna blankett (länk)

Kontakt

Kontakta vår kundtjänst på telefonnummer via e-post info@golfcard.se. Du hittar även svar på våra vanligaste frågor under Frågor & Svar.