Har du några frågor om Magic Golf Card?


STÄLL EN FRÅGA DIREKT:

Skicka egen frågaKöpvillkorIntegritetspolicyÅngerblankett

Du köper enkelt kortet här. 

Vi samarbetar med Handelsbankens som äger Ecster, Betalningsform väljer du via kort/faktura eller delbetalning.

Syftet med Magic Golf Card är att gynna dig som spelare genom att till ett fast pris få möjligheten att spela många nya banor. Ett komplement till ditt vanliga medlemsskap i din hemma klubb.

Du behöver dock vara medlem i en klubb och ha ett Golf-ID.

Du kan boka hur många tider du vill, men om du har fler än 4 bokade tider samtidigt via appen blir din nästa bokning en normal greenfee. Du ser detta i appen genom att bokningen markers som greenfee.

Du kan nyttja ditt Magic Golf Card, fria spel – två gånger per bana/klubb, dvs den tredje gången på en och samma bana som du nyttjar appen betalar du normal greenfee.

Du har Magic Golf Card spelare i de flesta fall, dock inte på alla banor, möjligheten att boka lite tidigare än en vanlig greenfee-tid.

Denna förtur medför dock att du bara får boka en fri Magic Golf Card åt gången, dvs du måste spela din runda innan du kan nyttja nästa ”fria” Magic Golf Card runda.

Ja, du bokar enkelt in dina golfvänner via vår app. Skulle de inte ha Magic Golf Card betalar de ordinarie greenfee till klubben.

I appen så anges antalet spelare i bollen vid bokningen.

Om dina spelkamrater har Magic Golf Card så nyttjas det automatiskt. Om någon av spelarna inte har Magic Golf Card så kommer det att bli bokat som en vanlig greenfee och betalas då på plats.

Appen stödjer att även boka en vanlig greenfee.

Boka helg eller vardag – du väljer själv från alla ledig tider.

Vid köp av tjänsten/kortet på vår hemsida får du ett mail med en voucher.
Vouchern använder du för att aktivera det virtuella kortet i Magic Golf Card-appen.

Vi sänder inte ut några fysiska kort, utan allt du behöver är en app.

Ja, Magic Golf Card gäller alla dagar i veckan.

Tillgängligheten beror bara på respektive klubbs greenfee/gäst regler som gäller för vanlig gästbokning.

Det kommer till din e-post inom någon minut från att du köpt kortet. Då är Magic Golf Card redo att användas direkt.

Magic Golf Card har reserverat ett antal spelmöjligheter per bana och dag. Vilken tid väljer du själv. Det kan vara så att vissa dagar är alla tider bokade av andra Magic Golf Card-medlemmar.

Vi bevakar om det är behov av fler tider per bana löpande under säsongen.

Magic Golf Card gäller alla dagar som klubben har tillgängliga tider för greenfee gäster. Magic Golf Card gäster har samma rättigheter som en vanlig greenfee-gäst. Vissa dagar är banan avstängd för spel pga av t.ex. tävling eller företagsgolf.

Alla tider måste bokas via Magic Golf Cards app. Detta för att du skall kunna visa din betalning på klubben. Dessutom att du inte bokat fler tider än tillåtet på en och samma bana.

När vi ser att någon Magic Golf Card medlem inte fått chansen att spela på en viss bana vid flera försök så kontaktar vi klubben och medlemmen och försöker lösa detta manuellt.